Vzdrževanje oziroma administracija spletnih strani

vzdrževanje spletnih strani Mnogim uporabnikom je izdelava spletnih strani, popravljanje, dodajanje in spreminjanje vsebine velika neznanka, številni pa zaradi preobilice dela, zadolžitev in obremenitev preprosto ne utegnejo ali pa ne zmorejo.

Prav tako se spletne tehnologije neprestano razvijajo in dopolnjujejo, postajajo zmogljivejše, zato je za vzdrževanje spletnih strani treba kar veliko neprestanega učenja in raziskovanja. Da, v svetovnem spletu je vedno nekaj novega.

Vzdrževanje spletnih strani oziroma spletnega mesta

Prihranimo vam trud in čas, ter vam pomagamo tako, da prevzamemo vzdrževanje spletnih strani vašega podjetja, organizacije, kluba, društva ...

Samo sporočite, kaj je treba narediti, in v najkrajšem možnem času so spremembe objavljene na vaših spletnih straneh oziroma v vašem spletnem mestu.

V sklopu vzdrževanja spletnih strani namesto vas vnašamo vsebine, popravke, spremembe, dopolnitve, slike, grafe, tabele, galerije slik, ankete, obrazce in še kaj drugega. Poleg tega v sklopu vzdrževanja spletnih strani, da vam prihranimo čas in trud, objavljamo novice, akcije, zanimivosti, rezultate žrebanj nagradnih iger in druge vsebine v družabnih omrežjih, kot so Twitter, Facebook, YouTube in druga, lahko pa, po vaših željah, še drugje.

Družabna omrežja: Twitter, Google+, Facebook, YouTube, LinkedIn, RSS