Samozaložba

Samozaložba in oblikovanje knjig Želite izdati knjigo v samozaložbi? Želite knjigo izdati v klasični tiskani ali elektronski obliki (kot e-knjigo, ki jo je mogoče brati na napravah z iOS, Androidom, na Amazonovih bralnikih ...)?

Besedilo imate napisano, zbrali oziroma izbrali ste slike, pripravili podatke in želite izdati čudovit izdelek?

Vi imate zamisel, mi pa najboljšo rešitev, kako vašo idejo prenesti na papir ter jo olepšati, da pritegne čim širši krog bralcev, in, seveda, tudi kupcev. Vašo zamisel preoblikujemo v knjigo, ki jo na vašo željo pripravimo tudi za branje na tabličnih računalnikih, e-bralnikih, kot so Amazon Kindle, Amazon Fire, Apple iPad, ali na pametnih mobilnih telefonih – torej za vas izdelamo še e-knjigo oziroma e-publikacijo.

Samozaložba in oblikovanje knjig Poskrbimo tudi za kataložni zapis pri Narodni in univerzitetni knjižnici (NUK), kjer za vaše delo, če ustreza, pridobimo CIP (cataloguing-in-publication oziroma kataložni zapis) ter izdelamo črtno kodo EAN13 z oznako ISBN in, če želite, še z dodatno oznako ISSN.

Za vaš izdelek izdelamo celotne platnice (naslovnico, zadnjo stran in hrbet ter črtno kodo), če želite, uredimo lektoriranje, če ustreza tudi prevajanje, ter poiščemo ali pomagamo poiskati čim ugodnejšo tiskarno.

Pomagamo vam pri izbiri papirja, materiala za platnice, izbiri vrste in debeline folije za plastifikacijo (če jo želite), zlatotisk, reliefni tisk in drugo.

Da, preden gre knjiga v tisk, je veliko izbiranja, odločanja in usklajevanja, vendar se splača počakati na končni izdelek, na vašo knjigo!

Skratka, prišli ste na pravi naslov!

Le pokličite ali pišite, in pripravimo, kar potrebujete. Oblikovanje knjig za tisk nam je v največje veselje! Dovolite, da razveselimo še vas!