Transkripcija oziroma prepis po tonskem/video zapisu

Naša dejavnost je tudi transkripcija oziroma prepisom besedil po tonskem ali video zapisu.

Zvočni oziroma tonski ali video zapisi

Transkripcija oziroma prepis po tonskem/video zapisuZagotavljamo vam kakovosten prepis besedil iz zvočnih in/ali video zapisov, pri čemer besedilo iz prvotne oblike prenesemo v besedilno.
Transkripcijo oziroma pretipkano gradivo vam oddamo v zapisu txt, doc, docx, xls, pdf, rtf, xls, xlsx, ppt, pptx ali drugem, kar je odvisno od vaših želja in potreb, lahko pa tudi v natisnjeni obliki.

Posnetek je lahko v zvočnem ali video formatu, na primer aac, aic, aif, asf, au, avi, m4a, mov, mp2, mp3, mp4, mpg, snd, wav, wma, wmv itd.

Jeziki

Izvirno besedilo je lahko bodisi v slovenskem ali angleškem jeziku. Pretipkano besedilo lahko na vašo željo prevedemo iz angleškega v slovenski jezik in obratno, po dogovoru pa tudi v druge jezike.

Oddaja gradiva za transkripcijo?

Gradivo, ki je v elektronski obliki, lahko dostavite na USB ključku, CD-ju, DVD-ju, prenosnem trdem disku, naložite prek FTP-ja, naložite v Google drive, Microsoft Onedrive, DropBox, lahko pa ga pošljete prek e-pošte.

Dodatne storitve pri transkripciji

Transkripcijo oziroma prepis lahko preoblikujemo v oglas, prospekt, knjigo, brušuro, spletno obliko ali kaj drugega, kot ustreza. Za grafično oblikovanje uporabljamo programe družbe Adobe, ki predstavljajo standard.

Več informacij o prelomu besedil in pripravi za tisk ...